Usluge 

Organizacija svadbi

Besprijekorno, romantično i nezaboravno, u Svadbeni salon L'amour, Vaše vjenčanje je sve što ste željeli i o čemu ste sanjali.

Proslava rođendana

Učinite zabavu Vaše djece zanimljivom i orginalnijom nego proteklih godina! Tu je za Vas Svadbeni salon L'amour, da rođendan bude nezaboravan za Vaše mališane.

Poslovni skupovi

Tim salona L' amour pobrinut će se da svaki Vaš poslovni događaj bude vrhunski organizovan, vodeći računa o zahtjevima i željama te savršenom odvijanju u dogovorenom terminu. Iskoristite mogučnost da najuspješnije nagradite svoje poslovne saradnike!

Krštenja i krizme

Okupite svoju obitelj i bliske prijatelje i proslavite Vaše obiteljske svečanosti u našem salonu. Organizirate li proslavu krštenja, prve pričesti, krizme ili drugu svečanost tu smo da se prilagodimo Vašim posebnim željama!

Ostale svečanosti

Ukoliko želite da organizujete neku manifestaciju, kongres, prezentaciju ili sličan događaj kontaktirajte nas i mi ćemo Vas konktaktirati i dogovoriti sastanak.

Sobe

Svadbeni salon L'amour Tuzla nudi smještaj u vrhunski opremljenim sobama u sklopu našeg objekta. Našim dragim mladencima smo obezbjedili luksuznu sobu dizajniran tako da če zadovoljiti ukuse i onih najzahtjevnijih gostiju.

Catering

Svadbeni salon L'amour Tuzla pruža uslugu cateringa za vaše svečanosti i događanja. Doček svatova kod kuće, iznajmljivanje šatora i hladnjaća, posluga na terenu nikakav nije problem za nas. Menije možemo kreirati po vašim željama i potrebama. Za sve ostale detalje budite slobodni da nas kontaktirate putem naše on-line forme.

Doček nove godine

Dočekajte najluđu noć u godini u našem salonu uz vrhunsku ponudu jela i pića. Svaki doček nove godine za nas je novi izazov. Svojim cjenjenim gostima salon L'amour svake godine garantuje vrhunsku zabavu.
 
Gdje se nalazimo
  • Husino 42, Tuzla
  • +387 61 408 491
  • Ova e-maila adresa je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.